Bespaar tijd en geld WOZ-waarde

Beste woningeigenaren van Goes,
Wij van WOZMeldpunt helpen u gratis met uw te hoge WOZ-waarde. Dit doen wij door namens u bezwaar te maken tegen deze waarde bij de gemeente Goes. Een lagere WOZ-waarde scheelt u € 50,- tot honderden euro’s per jaar!

Wij zijn vakkundig in het vaststellen van de WOZ-waarde van uw woning en het onderbouwen van uw bezwaar. Het bezwaarschrift wordt door ons opgesteld en naar uw gemeente gestuurd. Zo nemen wij juridisch werk van u uit handen en bespaart u kostbare tijd.

Bespaar geld met een lagere WOZ-waarde

De gemeente Goes berekent de WOZ-waarde van bijna 20.000 woningen modelmatig. De gemeente houdt derhalve geen rekening met specifieke redenen voor uw woning zoals achterstallig onderhoud, gedateerdheid, (geluids)overlast of een mindere ligging. Als u twijfelt is de kans groot dat uw WOZ-waarde niet klopt. Is de getaxeerde WOZ-waarde te hoog, maak dan binnen zes weken bezwaar.

Met een lagere WOZ-waarde bespaart u niet op de onroerendezaakbelasting (OZB), maar ook op de inkomstenbelasting, waterschapsbelasting, riool- en afvalstoffenheffing. Het bespaart u geld, elk jaar weer!

Maak gratis bezwaar WOZ-waarde!

Is het bezwaarschrift gegrond, dan vergoedt de gemeente de kosten. Dit zijn zij bij wet verplicht. Mocht het bezwaar worden afgewezen dan nemen wij de kosten voor eigen rekening. U hoeft dus nooit iets te betalen.

In 2014 hebben wij in Goes vele bezwaardossiers succesvol afgehandeld.

Meld u nu aan voor gratis bezwaar!

Meld u aan