Beoordeling

8,9
969 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 98% beveelt WOZMeldpunt aan

Totaal oordeel 8,8
Deskundigheid 8,9
Klantvriendelijkheid 8,9
Communicatie 8,6
Resultaat 9,2 klantenvertellen
9,6


14-04-2019
✔ Beveelt ons aan
Dank u voor uw doorzettingsvermogen. Ook geweldig dat u mij persoonlijk opbelde en doorzette.met een goed resultaat.

Fam. ter Borg | Haarlem
9,6


14-04-2019
✔ Beveelt ons aan
Dank u voor uw doorzettingsvermogen. Ook geweldig dat u mij persoonlijk opbelde en doorzette.met een goed resultaat.

Fam. ter Borg | Haarlem
10


05-04-2019
✔ Beveelt ons aan
Ze laten je niet in de steek!

Fam. van Witsen | Haarlem
9,8


05-04-2019
✔ Beveelt ons aan
Vind het bijzonder goed dat deze organisatie gratis voor de burger in verdediging gaat.
Sta er van versteld dat dit nog gebeurt.
Ben erg tevreden over de manier waarop het voor ons is verlopen .
Hartelijk dank hiervoor.

Fam. Stomp | Huissen
7,6


30-03-2019
✔ Beveelt ons aan
U heeft het beoogde streven voor belastingjaar 2018 zeer waargemaakt waarvoor mijn dank, echter qua geld valt het mij tegen.

Fam. Vink | Leidschendam
8,2


24-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Mooi resultaat behaald.

Fam. Verkerk | Gouda
8,8


22-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Wij zijn Zeer blij met het resultaat van WOZMeldpunt .
Aangezien wij het idee hadden al enkele jaren te hoog zijn ingeschat ,en zelf niet goed wisten hoe dit aan te pakken !

Fam. Smit | Gouda
10


13-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Wij kunnen alleen maar zeggen dat wij heel goed zijn geholpen door de medewerkers van WOZ MELDPUNT ,zal maar zeggen"" Geweldig"" nogmaals heel veel DANK.

Fam. blom | Arnhem
8,6


06-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Goede ervaringen met WOZ meldpunt. Kort gegevens aangeleverd, ben goed op de hoogte gehouden van voortgang klachtbehandeling en met een positief resultaat. WOZ waarde is eu 16.000,- naar beneden bijgesteld. Dus een aanrader wat mij betreft.

Fam. van Giffen | Amsterdam
10


05-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Duidelijke communicatie per mail, zeker de moeite waard om bezwaar in te dienen tegen de WOZ waarde en WOZMeldpunt regelt het voor je.
Mijn bezwaar is dankzij WOZMeldpunt gegrond verklaard.

Fam. Souhuwat | Culemborg
8,4


03-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Goeie ervaring. En resultaat was positief! Communicatie had misschien tussendoor beter gekund.

Fam. Marree | Vleuten
9


02-03-2019
✔ Beveelt ons aan
47.000 minder, dat scheelt een flinke hoeveelheid geld per jaar!

Fam. Janssen | Hilversum
10


02-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Als particulier had ik de "strijd" met de Gemeente allang opgegeven. Door uw vasthoudendheid en inzet is uiteindelijk een geweldig resultaat bereikt.
Nogmaals bedankt voor uw bijdrage hierin.

Fam. Plomp | Leidscvhendam
10


01-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Zij doen alles voor je. Het zijn geen wereldbedragen daarom is het fijn dat zij alles voor je regelen.

Fam. Wong | de meern
9


28-02-2019
✔ Beveelt ons aan
Actief, deskundig, to the point, goede info

Fam. Sartoius | Leidschendam
10


26-02-2019
✔ Beveelt ons aan
Na eerst zelf de woz aan te vechten over 2016, in 2018 besloten het uit te besteden aan WOZ meldpunt.
We zijn gedurende het proces keurig op de hoogte gehouden, en ook eerlijk geïnformeerd over de slagingskans.
Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker weer gebruik maken van de diensten!

Fam. De Bruin | Haarlem
9,2


18-02-2019
✔ Beveelt ons aan
Super geregeld mijn WOZ ging met €22.000 naar beneden 👍👍

Fam. Kanters | Nijkerk
9,2


06-02-2019
✔ Beveelt ons aan
goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken
jammer dat er geen antwoord op mijn verzoek over de beschikking van de gemeente komt

Fam. spekkers | haarlem
10


03-02-2019
✔ Beveelt ons aan
Simpelweg prima service. Ze hebben uiteindelijk een beroepschrift gestuurd aan de rechter waardoor mijn WOZ met bijna 40000 euro is verlaagd. Er is geen inzet van mijn kant nodig geweest. Kortom, zeer tevreden.

Fam. van der Sanden | Amsterdam
9,6


03-02-2019
✔ Beveelt ons aan
Betrouwbare partij en prettige communicatie. Zegt wat het belooft. 100% tevreden over resultaat.

Fam. Leeftink | Hilversum
8,2


02-02-2019
✔ Beveelt ons aan
goede afwikkeling en waardering Resultaat positief.

Fam. schild | purmerend
9,2


30-01-2019
✔ Beveelt ons aan
Wij zijn zeer tevreden over de behandeling

Fam. Bolhuis | Haarlem
7,6


28-01-2019
✔ Beveelt ons aan
Vandaag eindelijk de uitslag van u ontvangen en gegrond verklaard, nu 12.000,- omlaag.
Prima resultaat, alleen als er een uitslag uiterlijk eind december wordt voorgespiegeld en je krijgt hem 28-01. zonder tussentijdse communicatie is een beetje frustrerend.

Fam. van Slegtenhorst | Blaricum
9


28-01-2019
✔ Beveelt ons aan
Er wordt snel gereageerd en met relevante informatie. Resultaat was een lagere aanslag

Fam. Olfers | Valkenswaard
6,6


26-01-2019
✔ Beveelt ons aan
19-11 ontving ik uw bericht. Tot op heden 26-1 heb ik niets van de gemeente gehoord. Dus ik heb twijfel of het juist is

Fam. Mussche | Zwolle
Bekijk alle beoordelingen Meld u aan