Beoordeling

8,9
961 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 98% beveelt WOZMeldpunt aan

Totaal oordeel 8,9
Deskundigheid 8,9
Klantvriendelijkheid 8,9
Communicatie 8,6
Resultaat 9,2 klantenvertellen
10


13-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Wij kunnen alleen maar zeggen dat wij heel goed zijn geholpen door de medewerkers van WOZ MELDPUNT ,zal maar zeggen"" Geweldig"" nogmaals heel veel DANK.

Fam. blom | Arnhem
8,6


06-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Goede ervaringen met WOZ meldpunt. Kort gegevens aangeleverd, ben goed op de hoogte gehouden van voortgang klachtbehandeling en met een positief resultaat. WOZ waarde is eu 16.000,- naar beneden bijgesteld. Dus een aanrader wat mij betreft.

Fam. van Giffen | Amsterdam
10


05-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Duidelijke communicatie per mail, zeker de moeite waard om bezwaar in te dienen tegen de WOZ waarde en WOZMeldpunt regelt het voor je.
Mijn bezwaar is dankzij WOZMeldpunt gegrond verklaard.

Fam. Souhuwat | Culemborg
8,4


03-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Goeie ervaring. En resultaat was positief! Communicatie had misschien tussendoor beter gekund.

Fam. Marree | Vleuten
9


02-03-2019
✔ Beveelt ons aan
47.000 minder, dat scheelt een flinke hoeveelheid geld per jaar!

Fam. Janssen | Hilversum
10


02-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Als particulier had ik de "strijd" met de Gemeente allang opgegeven. Door uw vasthoudendheid en inzet is uiteindelijk een geweldig resultaat bereikt.
Nogmaals bedankt voor uw bijdrage hierin.

Fam. Plomp | Leidscvhendam
10


01-03-2019
✔ Beveelt ons aan
Zij doen alles voor je. Het zijn geen wereldbedragen daarom is het fijn dat zij alles voor je regelen.

Fam. Wong | de meern
9


28-02-2019
✔ Beveelt ons aan
Actief, deskundig, to the point, goede info

Fam. Sartoius | Leidschendam
10


26-02-2019
✔ Beveelt ons aan
Na eerst zelf de woz aan te vechten over 2016, in 2018 besloten het uit te besteden aan WOZ meldpunt.
We zijn gedurende het proces keurig op de hoogte gehouden, en ook eerlijk geïnformeerd over de slagingskans.
Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker weer gebruik maken van de diensten!

Fam. De Bruin | Haarlem
9,2


18-02-2019
✔ Beveelt ons aan
Super geregeld mijn WOZ ging met €22.000 naar beneden 👍👍

Fam. Kanters | Nijkerk
9,2


06-02-2019
✔ Beveelt ons aan
goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken
jammer dat er geen antwoord op mijn verzoek over de beschikking van de gemeente komt

Fam. spekkers | haarlem
10


03-02-2019
✔ Beveelt ons aan
Simpelweg prima service. Ze hebben uiteindelijk een beroepschrift gestuurd aan de rechter waardoor mijn WOZ met bijna 40000 euro is verlaagd. Er is geen inzet van mijn kant nodig geweest. Kortom, zeer tevreden.

Fam. van der Sanden | Amsterdam
9,6


03-02-2019
✔ Beveelt ons aan
Betrouwbare partij en prettige communicatie. Zegt wat het belooft. 100% tevreden over resultaat.

Fam. Leeftink | Hilversum
8,2


02-02-2019
✔ Beveelt ons aan
goede afwikkeling en waardering Resultaat positief.

Fam. schild | purmerend
9,2


30-01-2019
✔ Beveelt ons aan
Wij zijn zeer tevreden over de behandeling

Fam. Bolhuis | Haarlem
7,6


28-01-2019
✔ Beveelt ons aan
Vandaag eindelijk de uitslag van u ontvangen en gegrond verklaard, nu 12.000,- omlaag.
Prima resultaat, alleen als er een uitslag uiterlijk eind december wordt voorgespiegeld en je krijgt hem 28-01. zonder tussentijdse communicatie is een beetje frustrerend.

Fam. van Slegtenhorst | Blaricum
9


28-01-2019
✔ Beveelt ons aan
Er wordt snel gereageerd en met relevante informatie. Resultaat was een lagere aanslag

Fam. Olfers | Valkenswaard
6,6


26-01-2019
✔ Beveelt ons aan
19-11 ontving ik uw bericht. Tot op heden 26-1 heb ik niets van de gemeente gehoord. Dus ik heb twijfel of het juist is

Fam. Mussche | Zwolle
8,6


25-01-2019
✔ Beveelt ons aan
Ik ben zeer tevredenheid over de wijze waarop het bezwaar door het WOZ meldpunt is opgepakt. Dit heeft uiteindelijk resulteert in een verlaging van de WOZ waarde van mijn woning.

Fam. van der Valk | Voorschoten
9


24-01-2019
✔ Beveelt ons aan
keurig benaderd. iets waar je zelf tegen opziet, wordt keurig geregeld. je kunt contact opnemen als je dat wilt en wordt keurig te woord gestaan. ten slotte natuurlijk, ook erg belangrijk, geen kosten. super

Fam. van Gorkom | Driebergen
8


24-01-2019
✔ Beveelt ons aan
Er is alleen contact als het relevant is. Prima zo. Er wordt alleen contact en vragen gesteld als het nodig is. Met daarbij de juiste vragen waar antwoord op gegeven kan worden. Heel fijn.

Fam. Be | Utrecht
9


23-01-2019
✔ Beveelt ons aan
Waarom ik het aanbeveel is dat ze duidelijk zijn in de communicatie van en naar de cliënt toe en mocht je iets niet begrijpen ze het zeer duidelijk uitleggen. Vorig jaar was ik helaas te laat met het indienen van mijn aanvraag maar dit jaar 2019 ga ik het zeer zeker doen.

Fam. van Gennep | Zwaag
10


22-01-2019
✔ Beveelt ons aan
Prima werk. Scheelt mij een hoop gedoe. Dus zeer bedankt.
De gemeente Gooise meren heeft echter de volledige aanslag woz geïncasseerd. Dat is jammer. Bij navraag hierover mailde de gemeente dat de laatste en achtste termijn verlaagd was met € 13,87. Nou niet dus. Hier moet ik nog even achteraan. Maar, nogmaals hartelijk dank voor uw bemiddeling.

Fam. Bout | Bussum
10


22-01-2019
✔ Beveelt ons aan
Boven verwachting resultaat

Fam. SPekkers | Haarlem
7,8


20-01-2019
✔ Beveelt ons aan
Over uw deskundigheid zit ik te twijfelen. De wil van de gemeente om tot een minimum verlaging toe te geven is een muur die moeilijk te doorbreken. De taxateur is 2 weken geleden, zonder eerst een mededeling te sturen, bij ons geweest. Hij vroeg het om binnen te komen in ons huis om een oordeel te vellen over ons huis. Ik vroeg hem waarom hij niet bij onze boven buren een kijkje nemen om een eerlijke vergelijking te maken. Zijn antwoord was omdat ze geen bezwaren maken. Hij ging vanuit dat de buren worden beoordeeld volgens de markt waarde. Het verbaasde mij dat hij het weet dat ik €90000 hebt uitgegeven voor renovatie. Eigenlijk moet hij ook weten hoeveel mijn boven buren uitgeven voor hun renovatie sinds ik hier verhuisde 2,5 jaren geleden. Maar dat wilt hij niet weten puur omdat er geen bezwaar komen. Ik vind dit een onredelijke oordeel. Ik heb meer verwacht van de woz verlaging. Hij heeft dit verschil met andere boven buren gewoon gehalveerd.

Fam. Sie | Maassluis
Bekijk alle beoordelingen Meld u aan