Beoordeling

8.9
1179 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 94% beveelt WOZMeldpunt aan


klantenvertellen
9


29-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Zeer goede ervaring

Surenkumar | Amersfoort
8


28-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Het bezwaar indienen bij jullie ging vlot. Het vroeg weinig werk. Jullie weten heel goed wat er extra bij vermeld moet worden om succesvol te zijn.

Rinus Sijs | BIERVLIET
10


27-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Erg prettig om via een gebruiksvriendelijke website de mogelijkheid te krijgen om bezwaar aan te tekenen. Hiermee wordt veel uit handen genomen. Wel belangrijk om zelf de eigen administratie op orde te hebben om zodoende in de bijlagen te kunnen laten zien dat het gemaakte bezwaar ook onderbouwd wordt. Professionele, zakelijke communicatie, in ons geval met een positieve uitkomst.

Addy Korteweg | Dalfsen
10


27-09-2020
✔ Beveelt ons aan
ik heb WOZ Meldpunt benadert via de PC omdat ik het niet eens was met de gemeente . En het ging heel gemakkelijk ik heb er zelf niet veel moeite voor hoeven te doen wat ik natuurlijk heel fijn vond. Drankje wel dat jullie mij zo uitstekend geholpen hebben zonder jullie was het vast niet gelukt. Met Vriendelijke Groet

ben | Venlo
9


25-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Na het invullen van de documenten voor verlaging van de WOZ waarde van mijn woning is er correct gereageerd door wozmeldpunt.nl. Ik ben voldoende op de hoogte gehouden van het verloop van de procedure. Helemaal gelukkig ben ik met de verlaging van de WOZ waarde van mijn woning, die mi met een juist bedrag verlaagd is.

AnjA Selderijk | Austerlitz
8


25-09-2020
✔ Beveelt ons aan
De WOZ waarde van mijn huurwoning is verlaagd dankzij het werk van het WOZ meldpunt. Ik heb er zelf weinig voor hoeven doen. Ik kan iedereen in een huurwoning met een te hoge WOZ waarde aanbevelen om met het WOZ meldpunt in zee te gaan.

Corrie | Westwoud
9


25-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Duidelijk formulier met wat in te vullen en verder wordt alles geregeld en bij nieuws wordt je op de hoogte gesteld.

Nathalie van Voorthuizen | VLEUTEN
9


23-09-2020
✔ Beveelt ons aan
De aanvraag (die achteraf gelukkig ook terecht was) werd correct afgehandeld er werd op tijd gevraagd om aanvullende informatie. we hebben eigenlijk alleen hoeven wachten. Een bericht over de tussentijdse vordering zou dit helemaal een 10 gemaakt hebben

Martie Verschuren | Breda
8


22-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Alles vlot en goed geregeld.

F. Helderman | Leidschendam
8


22-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Positief, deskundig bijgestaan!

Marius | Austerlitz
9


22-09-2020
✔ Beveelt ons aan
We zijn heel tevreden over de manier waarop gewerkt is, en `t fijt dat we tussentijds op de hoogte gebracht zijn van de stand van zaken

J.J. de Jonge | Wolphaartsdijk
9


22-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Attent en zeer voortvarende actie en terugkoppeling van WOZMeldpunt

G.J. van Vliet | Zoetermeer
8


22-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Fijn dat alles voor je wordt gedaan.

P.A.T. Graat | Gennep
8


22-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Het geheel is in mijn voordeel uitgepakt. En daar ben ik heel blij mee. Dit is een begrijpelijk bedrag. Waar ik mij goed in kan vinden.

EMT | Drachten
8


22-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Het meldpunt is snel en accuraat te werk gegaan. De uitspraak is positief. Niet zo hoog als ik had ingeschat maar ik ben tevreden. Bedankt.

Servaas | weert
10


22-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Het aanbod via WOZ meldpunt is laagdrempelig en eenvoudig te regelen. Met regelmaat wordt je op de hoogte gehouden tussentijds en het eindresultaat is boven verwachting. Ik ben er heel blij mee.

Martin | Austerlitz
10


22-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Mijn bezwaar tegen de WOZ waarde is efficiënt en effectief (met resultaat) uit handen genomen. Eigenlijk nauwelijks omkijken naar gehad behoudens foto’s van het pand die ik moest aanleveren.

Han | Voorburg
9


20-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Ben zeer goed geholpen en tevreden met de uitslag, zo zie je maar dat het loont, om een brief te schrijven.

Gertie | Tegelen
8


16-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Op deze wijze wordt het heel gemakkelijk, met slechts een kleine inspanning, om zonder zelf kosten te maken een goed inhoudelijk bezwaarschrift in te dienen.

Gerard | Hoogland
8


15-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Wel bijzonder dat de belanghebbende partij de Gemeente het zelfde bedrijf inhuurt om de beoordeling uit te voeren ( SABEWA ) Tijdens opname werd al verteld dat de komende jaren er een fikse verhoging zal plaatsvinden . De overlast zal blijven bestaan , zolang de gemeente die ondergrondse container niet verwijderd ,

Sjaak | Goes
9


15-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik heb de behandeling van U goed ervaren wat belooft is is nagekomen Ik ben blij met het resultaat Ik wil U daarom nog heel hartelijk bedanken groetjes Ger Kamphuys

Ger | Hooglanderveen
10


14-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Zie bovenstaand

J.B.T. van Brenk | Bunschoten
10


14-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Alle 'zorg' wordt uit handen genomen. Je levert aan en de rest wordt geregeld. Top!

Carel | Lelystad
9


13-09-2020
✔ Beveelt ons aan
Na een aantal maanden heeft de gemeente de woz waarde van mijn woning aanzienlijk verlaagd, dank zij het meldpunt.

A.P.Orval | Tegelen
Bekijk alle beoordelingen Maak gratis bezwaar