Beoordeling

9.1
1707 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 96% beveelt WOZMeldpunt aan klantenvertellen
10


02-02-2023
✔ Beveelt ons aan
Zijn doen hun uiterste best om voor de klant op te komen

Anne Talma | Damwoude
10


31-01-2023
✔ Beveelt ons aan
Alle zorg uit handen gegeven en prima opgelost!

Christa | Bargercompascuum
9


30-01-2023
✔ Beveelt ons aan
Al meerdere malen gebruik gemaakt van WOZ meldpunt. En natuurlijk kan dat niet altijd een positief resultaat hebben, maar zeker de laatste keer hebben ze het weer prima voor elkaar gekregen. Eind december bericht dat men 44.000 euro gezakt is met WOZ. Opvallend is dat de gemeente een maand later de nieuwe WOZ verstuurd en daar meteen weer 22.000 euro op doet. Zo blijft er in ieder geval werk voor het Meldpunt.

F.G.J. van der Werf | Middelburg
8


22-01-2023
✔ Beveelt ons aan
Ik heb de site een keer bezocht. Ingevuld meteen reactie gehad. Nu melden jullie je automatisch aan. Prima geregeld. Vriendelijke groet. Wim Schreurs.

Wim | Notter
8


21-01-2023
✔ Beveelt ons aan
Goeden afhandeling en veel vertrouwen

a.j.w.p. Humme | Purmerend
9


18-01-2023
✔ Beveelt ons aan
Ik ben blij met het aangedragen format van de voorbeeld brief en de aanwijzingen voor de aanvraag van herziening van de aanslag. De gemeente Geldrop op haar beurt heeft haar zaken keurig afgehandeld en goed gemotiveerd. Al met al zijn wij tevreden met de uitkomst.

Co | van Veen
8


17-01-2023
✔ Beveelt ons aan
WOZ meldpunt heeft ons goed geholpen inzake bezwaarschrift WMO. Wij raden het zeker aan om te proberen je aanslag WMO bij te laten stellen, ook al gaat het maar om een kleine verlaging.

Sander | Voorschoten
9


17-01-2023
✔ Beveelt ons aan
Prima geregeld zonder poespas. Zeer tevreden m.b.t. verloop en informatie.

Carl | Leiden
9


14-01-2023
✔ Beveelt ons aan
Zie bovenstaande

wim | Scheemda
9


13-01-2023
✔ Beveelt ons aan
Heel goed dat men zo actie onderneemt voor de belastingbetaler.

Dicky | Overberg
10


11-01-2023
✔ Beveelt ons aan
Alle aanmerkingen zijn verwerkt

Jan | Helmond
10


09-01-2023
✔ Beveelt ons aan
WOZ consultance heeft ervoor gezorgd dat de WOZ waarde is verlaagd.

Julia | Wergea
10


09-01-2023
✔ Beveelt ons aan
Ik ben volledig in mijn recht gesteld, en mijn WOZ waarde is maar met 3000 euro verhoogd en niet met de door de gemeente Westerwolde in eerste instantie vastgestelde 15000 euro, ik ben zeer tevreden over de geleverde service.

Jan | Bellingwolde
9


07-01-2023
✔ Beveelt ons aan
WozzMeldpunt heeft ons zeer goed geholpen om met de juiste argumenten de WOZ te verminderen

Sef | Liempde
9


07-01-2023
✔ Beveelt ons aan
Netjes geregeld!

P. de Bakker | Zuidland
9


06-01-2023
✔ Beveelt ons aan
WOZMeldpunt werkt prima. Na aanmelding moet je enkele foto's van je huis uploaden, maar de rest wordt je uit handen genomen. Weliswaar heb ik lang op de uitspraak moeten wachten, maar dat lag aan de gemeente. En ja hoor, mijn WOZ-waarde is naar beneden bijgesteld. Dat scheelt toch geld en dat is meegenomen in deze dure tijd. Kortom: een aanrader.

Marijke | Zandvoort
10


06-01-2023
✔ Beveelt ons aan
Blij met de vlotte afhandeling.

T. Kapoen-Bakker | Best
8


30-12-2022
✔ Beveelt ons aan
Een klein puntje van kritiek is het ontbreken van informatie tijdens de procesgang

Ivo | Purmerend
9


27-12-2022
✔ Beveelt ons aan
Eerder dit jaar heeft het Meldpunt mijn WOZ bezwaar netjes op tijd opgepakt en mij daarna regelmatig in duidelijke bewoordingen van de status op de hoogte gebracht. Het enige dat ik zelf moest doen, was thuis aanwezig zijn voor de inspectie. Ongeacht de einduitslag zou ik over het Meldpunt zelf altijd tevreden zijn geweest.

Felix Pourquié | Koog aan de Zaan
9


27-12-2022
✔ Beveelt ons aan
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling. Alleen zelf enkele foto's toegevoegd. Verder alles netjes afgehandeld met een positief resultaat.

Jan | Vriezenveen
10


26-12-2022
✔ Beveelt ons aan
Deskundig en uitstekend geregeld. De WOZ- waarde is nu 2x verlaagd dankzij WOZ Meldpunt. Ik wil graag in mijn ouderlijk huis blijven wonen met achterstallig onderhoud. Dat je dit aan moet tonen voor de Gemeente is eindelijk een rare en verdrietige situatie, Hartelijk dank voor jullie hulp.

Han | Terborg
9


22-12-2022
✔ Beveelt ons aan
prima gedaan

rinus | Etten-Leur
10


22-12-2022
✔ Beveelt ons aan
heeft totaal meer dan 1 jaar geduurd maar eerlijk is erlijk ze hebben het goed onderbouwd met een succesvolle procedure de geemnete houdt geen rekening met de achterstallige onderhoud van de wonnin maar ook niet van de stoepen en wegen om de wonning dit alles was goedonderbouwdt in het bezwaar ik ben zeer tevrede

Radoslav Koky | groningen
Bekijk alle beoordelingen Maak gratis bezwaar