Beoordeling

8.9
1232 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 95% beveelt WOZMeldpunt aan


klantenvertellen
9


21-10-2020
✔ Beveelt ons aan
WOZ waarde flink verminderd

Leon | Goirle
10


21-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Jaren geleden werd me gemeld dat iemand zou langskomen om het pand te schatten. Ik heb toen een dame in een auto zien halt houden aan de poort, een blik werpen en weer verder rijden. Dat leek te volstaan voor een waardebepaling... Elk jaar dacht ik: dit moet ik aanvechten. Het kost nauwelijks moeite, en het heeft resultaat.

Guy | 4587TH Kloosterzande
10


21-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Makkelijk te vinden in het invullen van de gegevens is ook niet moeilijk.

Wim | Notter
9


19-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik kan alleen maar zeggen dat het ons zelf nooit gelukt was de WOZ waarde omlaag te krijgen zonder jullie .en daarvoor onze heel hartelijke dank

Julien | Heinkenszand
10


16-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Het kostte weinig moeite om de gevraagde gegevens ter onderbouwing van het bezwaar aan te leveren. De procedure was duidelijk en het ingediende bezwaar straalde ook deskundigheid uit !

Jan Kamman | Deventer
9


15-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Toch wel tevreden

R C de Smet | Breskens
10


15-10-2020
✔ Beveelt ons aan
lekker gevoel, het idee dat bezwaar tegen de gemeente ook goed gekeurd kan worden bedankt.

paul | eindhoven
8


14-10-2020
✔ Beveelt ons aan
De opzet van jullie website is helder en de feedback ook prima.

Ruud | Montfoort
10


14-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Wij maken al een aantal jaren gebruik van het WOZ-meldpunt, met een terechte score van 10 hebben ze telkens het bezwaar gewonnen tot tevredenheid van ons, er is een duidelijke communicatie-en een kundig beleid. Onze dank hiervoor, Fam.H.Cornelissen

Henk | Arnhem
10


14-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Hele goede ervaring mee en deskundig geholpen. Met goede onderbouwing van argumenten.

Marrie | Ede
9


14-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Werkt makkelijk en duidelijk. Prima resultaat en vooral duidelijke communicatie, weinig werk aan Top!

Inge | EINDHOVEN
10


14-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik was eerst wat sceptisch. Veel aanbieders van bezwaarschriften beloven grote successen. Na een aantal jaren zelf bezwaar te hebben aangetekend dacht ik 'Ach, laat ze maar proberen'. En nu? Mijn WOZ waarde is naar beneden bijgesteld! Dit had ik dus een paar jaar geleden al moeten doen, had me veel geld bespaard.

Eric | Arnhem
8


14-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Hoewel het wel allemaal veel tijd in beslag genomen heeft ben ik tevreden met het resultaat. Het vriendelijke verzoek om het sturen van foto's betreffende staat van onderhoud heeft denk ik de doorslag gegeven.

Frans | Arnhem
10


13-10-2020
✔ Beveelt ons aan
WOZmeldpunt maakt waar wat ze in de folder vertellen. Vakbekwaam en een nette afhandeling en prettige communicatie.

M. Hetem | Hengelo
9


13-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Aangeschreven , documenten ingrediënt en gewonnen ! Netjes en correct behandeld .

Patric | Eibergen
9


12-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Door een simpele opgave aan het WOZMeldpunt is de WOZ waarde van het huis van mijn moeder aanzienlijk verlaagd. Hun service was eenvoudig, overzichtelijk en biedt uitkomst in het onbekende speelveld van bezwaarzaken. Veel dank voor jullie hulp hierbij.... en natuurlijk het behaalde resultaat.

Anita | Roosteren
10


12-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Snelle, succesvolle en correcte afhandeling. De WOZ waarde werd met 10% verlaagd. Goed geregeld!

Paul Knoben | Klimmen
10


12-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Omdat ik niet voldoende kennis van zaken heb en als eenling tegen een grote organisatie moet ageren, ben ik bang , dat ik ondersneeuw. Met jullie organisatie op de achtergrond heb ik het gevoel niet op een bepaalde wijze in een voor mij vreemde wereld in een hoek te worden gezet. Ik heb deze gang van zaken als heel prettig ervaren. Hiervoor heel erg bedankt.

Willem | assen
10


12-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Jullie komen na wat jullie beloven!

Maurice | Maastricht
8


11-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Alles voor mij geregeld en precies wat ik had ingevuld als WOZ waarde

Joep Kleeven | Bergen L
10


10-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Direct mijn bezwaren goed opgepakt. Tussentijds verslag van de procedure en gang van zaken. Prima afwikkeling.

C.L.M. | Kapelle
10


10-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Het contact en de voortgang van de procedure heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb echt steeds het gevoel gehad serieus te worden genomen. Jullie hebben boven verwachting waar gemaakt wat jullie beloofd hebben. Ik zal alleen maar positief reageren richting derden ten aanzien van jullie. Bedankt voor alle tijd en moeite die jullie erin hebben gestopt. Het was zeker de moeite waard, fijn dat recht heeft gezegevierd boven ambtelijke bureaucratie. Ik wens jullie veel succes met alle overige belanghebbenden. Met vriendelijke groeten, Noël van Beers

Noël | Blerick
10


09-10-2020
✔ Beveelt ons aan
Uitstekende ervaring met WOZMELDPUNT werd goed op de hoogte gehouden en ik denk dat er door de gemeente beter naar gekeken wordt als dat je het zelf moet regelen.

Jan | Amerongen
8


08-10-2020
✔ Beveelt ons aan
U heb mij geregeld van de stand van zaken op de hoogte gehouden.

Simone | susteren
Bekijk alle beoordelingen Maak gratis bezwaar