Beoordeling

9.3
1573 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 95% beveelt WOZMeldpunt aan


klantenvertellen
9


29-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Ieder jaar word mijn huis meer waard op een overspannen woning markt. Met als gevolgd dat je leeg word geplukt. Het kan toch niet zo zijn dat als er een gek hoog een huis aankoop dat de gemeente er van uit gaat dat alle huizen veel waard zijn.

Rs | Mofert
9


29-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Ondanks dat ons bezwaarschrift gegrond is verklaard zijn we op een zeer correcte wijze geholpen. Alle vragen werden keurig en duidelijk beantwoord en gedurende het gehele bezwaarproces zijn we op de hoogte gehouden.

Jaap | Flevoland
10


29-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Mijn bezwaar tegen de WOZ-belasting 2021 ondergebracht bij het WOZMeldpunt. Moest eerst even wennen aan de werkwijze (gegevens opsturen en dan niets meer horen), maar dat is goed gekomen na telefonisch overleg en uitleg. Ik had er zelf geen rekening mee gehouden dat het bezwaar gegrond verklaard zou worden. Dus verrassend was het bericht dat de klacht wel degelijk gegrond werd verklaard. Dit natuurlijk door het goede werk van WOZMeldpunt, en daar ben ik dus heel blij mee.

Gerry | Baarn
10


28-09-2022
✔ Beveelt ons aan
X

Pieter Nicolai | Groningen
9


28-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Met dit bureau ga ik graag in zee. No-nonsens gewoon doen wat er gevraagd wordt en periodiek goede info geven met resultaat tot gevolg. Zolang gemeenten hun eigen “vlees” blijven keuren bij bezwaar OZB blijf ik gebruik maken van uw diensten.

Chiel | Huissen
10


27-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Ze hebben mijn belangen behartigt en dat goed gecommuniceerd.

Miranda | Ter Apel
10


26-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Door jullie tussenkomst ging mijn WOZ aanslag met ruim 10% omlaag. Dit voelt een stuk eerlijker. Bedankt.

J.S. van Hofwegen. | Utrecht
10


26-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Alles is goed geregeld en heb er zelf weinig werk van gehad

Gerard | Assen
10


23-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Al meerdere keren gebruik gemaakt van WOZMeldpunt. Enige wat je moet doen is het aanvraagformulier invullen, daarna niks meer. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Tot nu toe elke keer met een "goed einde".

Hester | Zaandam
10


22-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Fijn dat dit op deze manier uit handen wordt genomen. Nu met goed resultaat, al weten wij dat dit ook anders kan uitpakken. Alles wordt op een goede manier geregeld en we worden regelmatig op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Zeer tevreden...

Gijs | Sliedrecht
10


20-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Zeer correct behandeld.Steeds op de hoogte gehouden van het vervolg. Had dit eigenlijk niet verwacht. Best de moeite waard om van hun diensten gebruik te maken.

Th | Stein
10


19-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Goede, volledige en regelmatige informatie en afwikkeling.

Ton Mink | Zwolle
10


18-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Toen ik uw folder kreeg en er op inging had ik niet de verwachting dat er veel van terecht zou komen maar tot mijn grote verrassing kreeg ik uw mail met het bericht dat de gemeente er positief op gereageerd heeft. Wat het me oplevert zal ik moeten afwachten maar dat gaan we volgend jaar zien. Ik wil u dan ook heel hartelijk bedanken voor uw bemiddeling in deze. Met vriendelijke groet J. Braam-Schipdam

Jannie | Wierden
10


18-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Ik had een stille hoop, dat jullie mijn belangen goed zouden verdedigen. Vorig jaar bij een andere organisatie, die mijn belangen m.b.t. een WOZ verhoging beheerde, was er geen succes, dus des te groter is mijn vreugde dat het nu wel gelukt is. WOZ meldpunt heeft mijn vertrouwen meer dan waar gemaakt en heeft dat met regelmatige meldingen over de stand van zaken, het geen ik zeer op prijs stelde en door stille en vasthoudende arbeid op de achtergrond volledig waargemaakt.

Peter | Reuver
10


18-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Eindelijk goede hulp waarvoor ik zeer erkentelijk ben ! Dank daarvoor .

Dimphy | Amsterdam
8


18-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Ik had de hoop al bijna opgegeven dat er iets uit de bus zou komen. Benblij met de uitkomst mijn hartelijke dank.

Aiwen | Amsterdam
10


17-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Vorig jaar zelf bezwaar gemaakt, hetgeen niet succesvol is geweest. Dit omdat het GBLT dat aangaf. Nu via WOZMeldpunt wederom bezwaar gemaakt en net als in 2020 succesvol en naar tevredenheid.

Eric | Dronten
8


17-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Gedurende het hele proces mooi op de hoogte zijn gehouden en gelukkig met succes.

Johan | Zoetermeer
8


17-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Ze doen wat ze beloven.

Math | DRONTEN
9


17-09-2022
✔ Beveelt ons aan
WOZMeldpunt heeft alert gereageerd op mijn gemotiveerde verzoek tot verlaging van de WOZ waarde. Hoewel de correctie op zich niet substantieel is werkt deze wel redelijk door in de belastingaangifte over 2022.

Ton | Zoetermeer
10


17-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Dit was de 1e keer dat ikdit deed en ben verheugd over de uitslag

Peter Bos | Zoetermeer
10


17-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Ons verzoek is behandeld en correct afgewikkeld, de WOZ is inderdaad aangepast. Goed werk!

Klaas | Enter
10


16-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Woz waarde gedaald.

Math | Wijnandsrade
10


16-09-2022
✔ Beveelt ons aan
Wij zijn correct behandeld en met een goed resultaat Mijn dank daarvoor

Dinie van Lenthe | Dalfsen
Bekijk alle beoordelingen Maak gratis bezwaar