Beoordeling

9.3
1412 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 97% beveelt WOZMeldpunt aan


klantenvertellen
9


27-09-2021
✔ Beveelt ons aan
Geweldige dienst. Niet opgeven en uiteindelijk gelukt. Bedankt!

RJ | Zwolle
10


24-09-2021
✔ Beveelt ons aan
Het scheelt voor mij (helaas) maar €14000 maar alle beetjes helpen Ik ben meer onder de indruk van het resultaat na mijn aanmelding en maar 2 verzonden emails Chapeau!

Edwin | Heemskerk
10


09-09-2021
✔ Beveelt ons aan
Door de fors gestegen WOZ waarde contact gezocht met het WOZMeldpunt. Een directe, duidelijke en eenvoudige communicatie. Het resultaat een verlaging van ruim €40.000 op de vastgestelde WOZ waarde.

Kees | Bussum
9


07-09-2021
✔ Beveelt ons aan
Zie boven.

Jan | Apeldoorn
10


02-09-2021
✔ Beveelt ons aan
Omdat ik nogal schrok van de enorm hard gestegen WOZ-waarde van ons huis heb ik via u een bezwaarschrift ingediend. Met een geweldig resultaat: een verlaging van maar liefst € 31000,= Vandaar ook mijn hoge beoordeling!

Jan Albert | Dokkum
9


19-08-2021
✔ Beveelt ons aan
Door mij onderdelen aangeleverd en toegelicht. WOZMeldpunt heeft alles beoordeeld, de zaak in behandeling genomen en het bezwaar in een hoorzitting toegelicht. Door mij tijdens de procedure op verzoek van BsGW foto's opgestuurd omdat, door corona, geen thuisbezoek kon plaatsvinden. Bezwaar is gegrond verklaard. Resultaat: verlaging WOZ met 17.000,00 euro. Bedankt WOZMeldpunt.

Joseph | Eys
10


17-08-2021
✔ Beveelt ons aan
Super dit bedrijf. Goede communicatie en resultaat. Blij mee.

Ineke | Landgraaf
10


13-08-2021
✔ Beveelt ons aan
Hartelijk dank voor uw inspanningen mooi resultaat behaalt mijn dank

Jacobus | sprang-capelle
10


19-07-2021
✔ Beveelt ons aan
Ook dit keer heeft WOZmeldpunt de aanslag met succes aangevochten. Ze moesten er dit keer wel meer moeite voor doen en in beroep gaan, maar het resultaat mag er zijn: 8% verlaging! Aanrader!

Bob | Amsterdam
10


23-06-2021
✔ Beveelt ons aan
Het invullen van onze gegevens koste niet meer dan 3 minuten en WOZmeldpunt regelt de rest. Zeer tevreden. JD

J | Veenwouden
10


15-06-2021
✔ Beveelt ons aan
Hartelijk dank voor uw inspanningen betreffende mijn, volgens mij, veel te hoge WOZ waarde van mijn huis. Het is u gelukt om daar een behoorlijk stuk vanaf te krijgen. Nu afwachten wat de gemeentelijke resultaten gaan worden. Nogmaals mijn dank

Dick Maters | Zaandam
10


31-05-2021
✔ Beveelt ons aan
prettige benadering en goede service met prima resultaat!!

Jan | Doorn
10


03-05-2021
✔ Beveelt ons aan
Scheelde 13% op WOZ en dus de moeite waard om te doen!

Niek | Heemstede
8


20-03-2021
✔ Beveelt ons aan
Dit is een appartement dat valt onder de huurbescherming en dat ik sinds 1986 huur. Deze worden tegenwoordig verkocht, zodat deze appartementen daar niet meer onder vallen en idem dito de WOZ-waarde zo hoog wordt. Ze worden als een belegging door huisjesmelkers gebruikt. Ik begrijp niet waarom dan toch de WOZ-waarde zo hoog is. De woz-waarde is gegaan van 240.000 naar 221.000.

Nico | Den Haag
10


26-02-2021
✔ Beveelt ons aan
In 2020 voor het eerst hiervan gebruik gemaakt. Het verzoek is heel gemakkelijk digitaal in te dienen en te volgen met een prima gestandaardiseerd en digitaal proces. De informatie was zeer toegankelijk en transparant. Uiteindelijk een goed resultaat wat ons zeker veel geld heeft gescheeld.

Arnold | Klaaswaal
10


24-02-2021
✔ Beveelt ons aan
Alles is perfect geregeld door WOZMeldpunt. WOZ waarde is verlaagd met 16000 euro.

Ed | Gouda
10


20-02-2021
✔ Beveelt ons aan
Zonder zelf iets behoeven te doen , de zaakjes netjes geregeld

Jan Pasman | Beltrum
10


20-02-2021
✔ Beveelt ons aan
Bij de eerste keer werd het bezwaar van WOZMeldpunt afgewezen maar door te blijven bezwaar maken heeft het uiteindelijk geresulteerd in en uitspraak dat de gemeente verkeerde taxaties heeft gedaan wat nu in mijn voordeel is uitgevallen door en lagere woz waarde, hiervoor heelveel dank.

Ben | BENNEBROEK
10


12-02-2021
✔ Beveelt ons aan
IK heb zelf punten aangedragen waarom de woz waarde te hoog zou zijn maar aan de verdere proceduren heb ik niks hoeven doen. Ik wil de WOZ WAARDE heel hartelijk danken. Mijn woz waarde is met €42000 omlaag gegaan.

piet | heemstede
9


05-02-2021
✔ Beveelt ons aan
In eerste instantie werd mijn bezwaar afgewezen. Doch na een mailtje en een telefonisch overleg werd al snel besloten hier toch verder een zaak van te maken, met een daling van 23% als resultaat. Zelf had ik dit nooit voor elkaar gekregen. Ook prettig telefonisch contact gehad, wat me een goed gevoel geeft. Enige minpuntje is dat er wel een telefoontje nodig was om dit onder de aandacht te brengen, maar daarmee werd de zaak wel direct opgepakt, klasse !!

Johannes | Bron
9


05-02-2021
✔ Beveelt ons aan
bedankt voor het regelen van de woz waarde is voor ons toch financieel een meevaller met het invullen het belasting formulier

jos kuijpers | Erp
9


05-02-2021
✔ Beveelt ons aan
Na afwijzing door de gemeente via beroep door WOZ toch verlaging gekregen, super!

Lida | Velserbroek
9


01-02-2021
✔ Beveelt ons aan
Goede hulp ontvangen over de gronden waarop bezwaar te maken , tussentijds geïnformeerd over stand van zaken en voortgang en terugkoppeling correspondentie gemeente.

caroline | Maastricht
Bekijk alle beoordelingen Maak gratis bezwaar