Beoordeling

9.2
1661 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 96% beveelt WOZMeldpunt aan


klantenvertellen
10


26-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Ik ben u (jullie) heel dankbaar voor de inzet en het behaalde resultaat wat er uit voort is gekomen en het is heel belangrijk dat men een beroep op jullie kan doen m.b.t. dit soort zaken. Nogmaals mijn hartelijke dank! Met vriendelijke groet, Jan

Jan | GOENGA
10


26-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Vanaf start proces goede ondersteuning qua advies en ondersteunende applicatie. Aangedragen argumenten zijn op goede wijze besproken met de gemeente, met bevredigend resultaat.

Ben | Ommen
10


26-11-2022
✔ Beveelt ons aan
uitslag was positief voor mij woz waarde is verminderd Hoera

W Freke | Ommen
8


25-11-2022
✔ Beveelt ons aan
De verlaging van de WOZ-waarde valt in het niet t.ov. de kosten die de gemeente R/H in rekening worden gebracht, door het Meldpunt.

B.J. | RIJSSEN
10


24-11-2022
✔ Beveelt ons aan
WOZMeldpunt heeft een goede persoonlijke pagina waarin de basis benodigde informatie wordt uitgevraagd. Het WOZMeldpunt team heeft aanvullende specifieke vragen gesteld en hiermee een gedegen dossier ingediend bij de gemeente. Dit heeft geleid tot een succesvol WOZ bezwaar.

Anco | Hoogezand
10


24-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Alle gegevens die nodig waren opgevraagd en doorgegeven voor een goede afhandeling.

Pieter | Slochteren
10


24-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Vanaf mijn verzoek aan het WOZMeldpunt werd de procedure direct opgepakt en door hen inzichtelijk gemaakt.

Bernardus Broeks | Nijverdal
9


24-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Zie boven

R Plesman | Best
9


24-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Het is WOZ meldpunt gelukt om een waardedaling te bewerkstelligen, weliswaar niet zoveel als gevraagd maar het scheelt toch 86,- per jaar De afhandeling was professioneel, op vragen kwam antwoord en het is duidelijk dat ze een goed geautomatiseerde geoliede machine hebben waar toch nog ruimte is voor persoonlijke invulling.

Petra | Hellendoorn
10


24-11-2022
✔ Beveelt ons aan
5 sterren, zeker waard. Reageren snel op een vraag/opmerking. Hebben bezwaar ingediend bij de gemeente. Zeker een aanbeveling waard.

A | Hilversum
8


23-11-2022
✔ Beveelt ons aan
ik vindt het nog vrij hoog

Trijntje | Yde
8


21-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Men doet wat men beloofd.

L.H. | Sellingen
10


19-11-2022
✔ Beveelt ons aan
prima behandeld en keurig geïnformeerd over de stand van zaken

cor molenaar | VOORTHUIZEN
8


19-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Duurde wel erg lang zo n proces (ik was t al weer vergeten) maar uiteindelijk goed resultaat en alles is na aanlevering voor ons geregeld

R | Wedderveer
8


18-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Goed gegaan!!

Jacob | Hippolytushoef
10


17-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Het verschil tussen de WOZ van ons perceel en dat van de buren is in de loop der jaren groot geweest. Terecht gezien de uitbouw van de buren (badkamer/slaapkamer/bureau beneden en andere zaken). Het was dus schrikken nu onze WOZ en de WOZ van de buren 180 graden anders waren. Was het verschil b.v. 3000 euro in ons voordeel, nu was het verschil 3000 euro in ons nadeel. Verschil dus 6000 euro van het ene jaar op het andere terwijl er niets veranderd was. Ook intern de woning lopen wij wat achter met de buren, maar het voorgaande vonden wij zo wie zo niet kloppen. Wij dachten zelf aan een fout, maar dat zal een gemeente nooit toegeven. Dus daarom WOZ Meldpunt ingeschakeld, ook vanwege de goede recensies.

Doede de Jong | Bovensmilde
9


17-11-2022
✔ Beveelt ons aan
zie zin

Frans Willems | Wichmond
9


16-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Na het indienen van het bezwaar, bezoek gehad van vertegenwoordiger van de gemeente. Hij heeft de toestand van de woning gecontroleerd. Het resultaat is dat de woz-waarde enigszins is verminderd.

Ben | Gaanderen
9


12-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Duidelijke instructies voor hoe je alle gegevens moet aanleveren, wat wel en niet in aanmerking komt en verder afwachten.

Ellis | Gemeente Borsele
10


12-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Zoals in de titel al is weergegeven wordt alles uit handen genomen. Je meldt je aan, maak een paar foto's van je woning en vervolgens gaan zij voor je aan de slag met als resultaat een vermindering van de WOZ waarde. Prima gedaan!

Jos | Maurik
10


12-11-2022
✔ Beveelt ons aan
Goed geholpen met mijn bezwaar en met succes

Leo | Aardenburg
Bekijk alle beoordelingen Maak gratis bezwaar