Beoordeling

8.9
1107 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 96% beveelt WOZMeldpunt aan


klantenvertellen
10


30-01-2020
✔ Beveelt ons aan
super geslaagd!

Rene Doets | Badhoevedorp
10


22-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Ze houden je volledig op de hoogte en indien er een vertraging in de procedure plaatsvindt dan word je daar keurig en tijdig over geïnformeerd.

Marcel | Amsterdam
10


21-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Opnieuw bleek door inschakeling van het WOZmeldpunt dat de Gemeente Den Haag de waarde van mijn huis niet juist heeft vastgesteld. Deze keer werd de aanslag met € 30.000.= verlaagd. Het bedrag van de kosten bij de uitspraak op mijn bezwaar die de gemeente Den Haag aan het WOZ-meldpunt moet betalen bedraagt bijna het bedrag van de mij opgelegde jaaraanslag WOZ! Wederom mijn hartelijke dank aan de vakkundige mensen van het WOZmeldpunt; uiteraard zal ik het door u behaalde succes breed doorvertellen en daar begin ik nu direct mee.

Rob | Den Haag
10


14-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Aangemeld omdat de woz waarde in mijn ogen veel te hoog was. Helaas werd het eerste bezwaar van WOZmeldpunt door de gemeente afgewezen. Daarop zijn ze uit eigen beweging in beroep gegaan tegen deze uitspraak. Rechter heeft ze (mij) daarop in het gelijk gesteld

Maurice | Haarlem
9


11-01-2020
✔ Beveelt ons aan
Heb net van de gemeente een brief ontvangen voor de vermindering van de WOZ waarde van € 191.000 naar 180.000. Ben hier erg blij mee dankzij jullie. Hartelijk dank. M.vr.gr

Benno | Enschede
10


31-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Reuze bedankt voor uw inspanningen. Met vriendelijke groeten, F.E. Kuyl

Fokje | Lippenhuizen
10


30-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Heb na enige twijfel mij toch aangemeld en zijn op de hoogte gehouden en is er een goed bericht uitgekomen.

Fatels | Uitgeest
8


24-12-2019
✔ Beveelt ons aan
via de brievenbus in contact gekomen met WOZ gelezen wat ze voor mij konden doen Gebruik gemaakt van de aan geboden dienst om bezwaar te maken tegen een te hoge woz waarde van mijn woning Bericht gekregen dat mijn bezwaar in behandeling is genomen en later bericht gekregen dat mijn bezwaar gegrond is verklaard kortom ze deden wat ze beloofden

dirk lok | blokzijl
10


19-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Het WOZMeldpunt neemt alles uit handen en regelen de hele bezwaarprocedure voor je. En ik snap niet hoe het kan, maar er zijn geen kosten aan verbonden! Top Wim ps: bezwaar is gegrond verklaard.

W.J. Zonneveld J | Den Haag
10


18-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Goede ervaring. De hele procedure wordt uit handen genomen en voor je geregeld. Tussendoor wordt de stand van zaken doorgegeven. Aanrader

Elly | Den Haag
8


18-12-2019
✔ Beveelt ons aan
ik heb uitstekende ervaringen met het WOZMeldpunt. Ons doel is bereikt nl. bijna 10% van de WOZ waarde verlaagd. Het was zonder meer een duidelijk geval dankzij verkoop van een vrijwel identiek pand naast ons. Prettig dat wij regelmatig op de hoogte werden gehouden!

R.G. de Vos | Den Haag
10


18-12-2019
✔ Beveelt ons aan
een goede en efficiete behandeling van de zaak met positief resultaat

Fred | Leiden
10


18-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Simpel snel en effectief

Godert | Den Haag
8


17-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Na alle gegevens te hebben aangeleverd was het niet meer ons. Ondanks dat er veel tijd overheen gaat heeft het wel degelijk rendement. Gedegen werk wat loont.

Gertjan | van der Plas
10


17-12-2019
✔ Beveelt ons aan
WOZmeldpunt handelt het bezwaar volledig voor je af, met regelmatige terugkoppeling over de status van het bezwaar. UItkomst van het bezwaar is daarbij als beoogd, dus uiterst tevreden. Overigens verder ook geen andere "commerciele" berichten van ze ontvangen, erg prettig.

Christian | Oegstgeest
10


17-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Ben zeer blij dat deze organisatie er is, heb zelf ook al eens bezwaar ingediend tegen in mijn beleving te hoge WOZ waarde. Met dezelfde argumenten dan u aangeeft. Mijn bezwaar is toe afgewezen. Nu u het bezwaar indient d wordt het wel geaccepteerd en de WOZ waarde aangepast !

Ad | ROOSENDAAL
10


13-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Bezwaar aangemaakt via WOZMeldpunt, tussendoor ben ik op de hoogte gehouden van de activiteiten en geïnformeerd over de (positieve) uitkomst.

Louis | Kapelle
10


13-12-2019
✔ Beveelt ons aan
WOZmeldpunt heeft me het gehele traject continu goed op de hoogte gehouden. Duidelijke en open communicatie. Resultaat was een verlaging naar een normale waarde.

Karin | Arnhem
10


12-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Met het inschakelen van WOZ Meldpunt is de WOZ-waarde van mijn woning succesvol naar beneden bijgesteld. Het aanmelden bij WOZ Meldpunt was duidelijk en eenvoudig, em tussentijds werd ik steeds op de hoogte gehouden wat betreft de stand van zaken.

Ilona | Amersfoort
10


11-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Het bezwaar werd goed opgepakt. Snel behandeld en perfect afgehandeld. Bijzonder tevreden.

Paul | Lelystad
9


10-12-2019
✔ Beveelt ons aan
In het verleden zelf geprobeerd mijn WOZ waarde te verlagen tot aan de rechter toe. Echter geen positief resultaat. Nu het geprobeerd via WOZ Meldpunt en is het eindelijk gelukt om mijn recht te halen.

Adri | Hoogland
9


10-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Bezwaar maken kan online. Het meldpunt neemt vanaf dat moment alles over. Je hebt er geen omkijken meer naar. Je ontvangt een update als dat relevant is. Tussentijds kun je zelf de status van het bezwaar inzien.

Jos | Eindhoven
10


09-12-2019
✔ Beveelt ons aan
WOZmeldpunt heeft ons probleem snel en met een positief resultaat opgelost.

Willem Kwakman | Sint Jansklooster
Bekijk alle beoordelingen Maak gratis bezwaar