Beoordeling

9.2
1506 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 95% beveelt WOZMeldpunt aan


klantenvertellen
10


11-08-2022
✔ Beveelt ons aan
Word netjes op de hoogte gehouden

Rob | Hooglanderveen
10


11-08-2022
✔ Beveelt ons aan
Het WOZMeldpunt heeft mijn klacht in behandeling genomen en mij tussentijds steeds op de hoogte gehouden. Met tot slot een positieve uitslag. Ik ben U hier zeer erkentelijk voor.

FJM | Hendrik-Ido-Ambacht
10


10-08-2022
✔ Beveelt ons aan
X

Piet Nicolai | Groningen
10


09-08-2022
✔ Beveelt ons aan
prima en goed uit gezocht grote dank

jan Freije | Bleskensgraaf ca
10


09-08-2022
✔ Beveelt ons aan
Dit bedrijf gaat serieus aan de slag met je bezwaar. En in ons geval is de woz verlaagd zonder enige kosten

Ruud | Hulsberg
8


07-08-2022
✔ Beveelt ons aan
Duidelijke correspondentie tussen mij als klant en WOZmeldpunt

Ron | Roermond
10


06-08-2022
✔ Beveelt ons aan
Eenvoudige en duidelijke wijze van aanvragen. Vervolgens een duidelijke persoonlijke pagina, waar je updates kunt vinden. En uiteindelijk een positief resultaat!

Antoinette | Purmerend
8


05-08-2022
✔ Beveelt ons aan
Goed en tijdig geïnformeerd

Fred | Utrecht
10


05-08-2022
✔ Beveelt ons aan
Voor de eerste keer mijn woz laten toetsen en met een zeer goed resultaat. Had nooit gedacht dat er dit uit zou komen. Misschien ook wel omdat ik vaak naar iemand anders luisterde,die zeiden dat je er toch niets wijzer van zou worden. Maar die hadden dus ongelijk. Mijn dank is zeer groot.

Tonnie | Berghem
10


05-08-2022
✔ Beveelt ons aan
Je wordt compleet ontzorgd.

Oosie | Utrecht
10


05-08-2022
✔ Beveelt ons aan
nvt

A. | Driebergen-Rijsenburg
9


03-08-2022
✔ Beveelt ons aan
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Op mijn persoonlijke pagina kon ik foto's plaatsen van de situatie.

Eveline | Hendrik-Ido-Ambacht
10


31-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Communicatie is uiterst correct en op tijd. Met een 3tal mails vanuit mijn kant is WOZMeldpunt aan de slag geweest, koste mij in totaal 5 minuten en met resultaat dat mijn WOZ waarde wordt verlaagd.

Ozkar Cakir | Hendrik Ido Ambacht
8


31-07-2022
✔ Beveelt ons aan
dit was voor mij de eerste keer van bezwaar maken en de wijze van de manier waarop jullie de zaak behandeld hebben is mij bijzonder goed bevallen.

cor berlo | Gemert
9


30-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Alles prima verwerkt!

Paul | landgraaf
10


29-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Doen precies wat ze moeten doen. Laagdrempelig en goed

Har | Maastricht
9


29-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Voor de tweede keer heef het WOZ-meldpunt mij geholpen bij het WOZ-bezwaar. houden zich correct aan de bezwaren termijnen en houden je ook op de hoogte van de voortgang.

Louis Honderdors | Roermond
9


29-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Dankzij jullie is de woning verlaagd. Hartelijk dank voor uw steun en de goeie afloop. Ik raad iedereen aan als u denkt te veel te betalen,deze mensen te vragen je te helpen Mag joann

Joann | Apeldoorn
9


29-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Ze hebben netjes en vriendelijk samengewerkt met de gemeente. Ik denk wel dat het heeft geholpen dat ik WOZ-Meldpunt ook heb ingeschakeld ook al was ik zelf nog bij de gemeente langsgegaan. En het heeft geholpen, want mijn WOZ-waarde is flink verlaagd.

An | Utrecht
10


29-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Waarom te veel betalen als het niet klopt

Dick | Apeldoorn
10


29-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Ik had nooit gedacht dat het meldpunt zo goed te werk zou gaan! Heel fijn dat mijn WOZ waarde nu verlaagd is!

Kim | Venlo
9


27-07-2022
✔ Beveelt ons aan
WOZMeldpunt heeft duidelijk met mij gecommuniceerd en heeft zorg gedragen voor een vlotte afhandeling van mijn bezwaar.

Mevrouw P | Nieuwegein
9


26-07-2022
✔ Beveelt ons aan
Blij met het resultaat en vlot en goed op de hoogte gehouden.

Hennie | Driebergen
Bekijk alle beoordelingen Maak gratis bezwaar