Beoordeling

8.9
1289 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 96% beveelt WOZMeldpunt aan


klantenvertellen
10


25-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Zij doen al het werk en jouw WOZ-waarde van je huis gaat naar beneden. Wat wil je nog meer?

Karel | Wijk Bij Duurstede
9


24-11-2020
✔ Beveelt ons aan
goed opgelost

J.I.M. | Hengelo ov.
10


17-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Zag een berichtje in de krant en heb meteen gemaild. Zeer zorgvuldig geholpen met mooi resultaat. Dit had ik zelf nooit voor elkaar gekregen. Hartelijk danlk

A.E.M. | Vught
9


17-11-2020
✔ Beveelt ons aan
In beide bezwaren werd ik regelmatig en duidelijk op de hoogte gehouden van de voortgang van de procedure, De bezwaren hebben uiteindelijk geleid tot een positief en een negatief resultaat. Ik vind dat mijn belangen in deze procedure gioed zijn behartigd.

LWH Hesseling | Voorburg
10


16-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Vorig jaar het eerst zelf geprobeerd om bezwaar te maken tegen mijn WOZ-aanslag, maar helaas zonder resultaat. Dit jaar WOZ-meldpunt in de arm genomen en nu wel resultaat. Mijn WOZ-aanslag is nu wel verlaagd!!! Super.

C. | Leiden
9


15-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Heel Fijn dat de procedure van het bezwaar maken wordt opgepakt door een kundig persoon. Je wordt goed geïnformeerd over de voortgang van de procedure, dit was ons zelf niet gelukt om dit in gang te zetten. Uiteindelijk toch met een goede uitslag!

Johan | Zenderen
9


15-11-2020
✔ Beveelt ons aan
gemakkelijke aanmelding bij WOZ meldpunt Verder er zelf geen omkijken meer naar En het WOZ meldpunt heeft het prima afgerond Ik kan daarom het WOZ meldpunt bij iedereen aan bevelen

Henk | luttenberg
10


15-11-2020
✔ Beveelt ons aan
ik vind het goed van woz omdat het mij nooit gelukt . maar woz wel dat vind ik top bedankt

jfhm de boer | haarlem
9


14-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ondanks de weinige informatie die ik heb kunnen verstrekken is de uitkomst buiten verwachting.

Jean | Maastricht
10


14-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Snelle doortastende aanpak van de WOZ beschikking 2020. Goede communicatie en terugkoppeling m.b.t. de voortgang. Zeker aan te raden bij dit soort kwesties

evert fiechter | Olst
10


14-11-2020
✔ Beveelt ons aan
We werden regelmatig op de hoogte gehouden van de vordering van ons bezwaarschrift, wat wij als zeer prettig aanvaarden. Over de uitkomst van ons bezwaarschrift waren we het eens. Wij willen iedereen bedanken die hier aan heeft mee gewerkt.

Agnes | Leiden
8


13-11-2020
✔ Beveelt ons aan
ik had niet veel hoop dat het bezwaarschrift zou worden gehonoreerd, maar na lang wachten is er toch nog een kleine teruggaaf uit voord gekomen. Mijn hartelijke dank hier voor. A.H.

A.E.Hogenhout | Amstelveen
10


13-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Beste mensen altijd proberen als je er niet mee eens bent de woz. Waarde Bedankt

Patric Gijs | Terneuzen
9


12-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Wat ik eerder zelf niet kon bereiken, nl het verlagen van de WOZ waarde, is nu wel gelukt. Zeer waarschijnlijk door het gebruiken van het WOZMeldpunt/WOZOmbudsman. Vriendelijke en behulpzame behandeling. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen.

L.T. | Wassenaar
9


12-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik heb echt alles uit handen kunnen geven. Wozmeldpunt nam contact met mij op.

Frans | Leerdam
10


12-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Geen loze beloften. Er wordt op een goede en eerlijke manier zaken gedaan met de betreffende gemeente. Het is geheel gratis voor de klant. Wij zijn zeer tevreden !!

Piet Haasnoot | Wassenaar
9


11-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik heb het gehele proces als heel prettig ervaren. Heb mij hier verder totaal niet mee bezig hoeven houden, alles is door wozmeldpunt geregeld. Ben netjes tussendoor op de hoogte gehouden wat de stand van zaken was.

Marianne Irmer | Voorburg
10


11-11-2020
✔ Beveelt ons aan
We zijn blij dat we e.e.a. uit handen hebben kunnen geven. En natuurlijk over positieve resultaat. Maar vooral dat we nu weten waar we aan toe zijn. Onzekerheid is weggenomen. Hartelijk dank

Fons | Vogelenzang
10


11-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik werd super netjes geholpen en inderdaad de WOZ is een stuk naar beneden gegaan echt de moeite waard.

Bea | Almelo
10


10-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Zeer goed .klant vriendelijk

Peter Mulder | Enschede
10


09-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik ben blij met jullie hulp omdat dat voor mij tot een gunstig resultaat heeft geleid

J.H.C.M. | Heeze
10


09-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Mijn argumenten zijn serieus genomen en dat is zeer bevredigend

Marleen Dresens | Maastricht
10


08-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Aanleiding om WOZMeldpunt te gebruiken was folder in mijn brievenbus. Na aanmelding frequent contact gehad. Ben op de hoogte gehouden van stand van zaken. Na uitspraak van de gemeente, in positieve zin, kreeg ik binnen enkele dagen bericht van het meldpunt. Uiterst tevreden over de werkzaamheden en ook het resultaat.

Rens | Roosendaal
10


08-11-2020
✔ Beveelt ons aan
Ben zeer tevreden

hennie gerrits | VROOMSHOOP
Bekijk alle beoordelingen Maak gratis bezwaar