Beoordeling

9.3
1902 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 98% beveelt WOZMeldpunt aan klantenvertellen
10


28-02-2024
✔ Beveelt ons aan
Heldere communicatie

Flip | Baarn
10


23-02-2024
✔ Beveelt ons aan
Goed werk gedaan!

Ria | Maastricht
9


06-02-2024
✔ Beveelt ons aan
Wij hebben samen met WOZMeldpunt bezwaar gemaakt bij onze gemeente,omtrent onze veel te hoge WOZ waarde.De gemeente heeft toegegeven,dat de waarde te hoog was en heeft ons een nieuwe goede/juiste berekening gemaakt.De nieuwe waarde was volgens ons een juiste waarde. Wij danken WOZMeldpunt voor hun support en behandeling van onze bevindingen en wij zijn daardoor ook zeer dankbaar. WOZMeldpunt: GEWELDIG.

John van Doremalen | Zundert
10


30-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Wij vinden dat we serieus genomen worden dat er geluisterd en gekeken wordt, top

Jolanda | Baarn
10


26-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Wat een fijne instelling....kundige mensen..ik ben zeer blij met ze@

Ineke | Eijsden
9


25-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Snel en duidelijke uitleg over procedures...

Pierre | Geleen
9


20-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Wij zijn goed op de hoogte gehouden door WOZMeldpunt,ook hebben ze verteld dat het waarschijnlijk lang zou duren,maar uiteindelijk hebben ze (we)gelijk gekregen. Als je ziet waar onze gemeente vergunningen voor geeft dan gaan je nekharen van overeind staan. Eind goed al goed,maar wil nog even zeggen dat het niet altijd gaat om grote bedragen maar om het principe.

Will | Nijmegen
9


19-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Mijn bezwaren zijn goed verwoord

Louis Honderdors | Roermond
9


19-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Duidelijke communicatie en snelle reactie op vragen. In mijn geval is de WOZ waarde ook behoorlijk verminderd

Arie | Maastricht
8


19-01-2024
✔ Beveelt ons aan
ik ben al jaren bezig met WOZmeldpunt, zij doen zich ieder jaar moeit om de onroerend goed om laag te krijgen, waarvoor mijn dank uiteraard, nu is gebleken dat zij eindelijk eens resultaat gehaald hebben, waarbij de gemeente de de WOZ-bezwaar gegrond heeft verklaart. ik ben zij zeer dankbaar voor het behaalde resultaat. hopende op een nieuwe aanslag dat zij weer aan de slag gaan, nogmaals mijn grote dank

Theo | maastricht
10


18-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Goede informatie om aanvraag in te dienen en super resultaat. In één woord: Tevreden

Ine | Sittard
10


17-01-2024
✔ Beveelt ons aan
ik was het niet mee eens woz belasting ivm dat hij te hoog was ben wozmeldpunt terecht gekomen en die hebben mij goed geholpen

jh biesmans | maastricht
8


17-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Prettig contact door middel van mail correspondentie.

Anneke | Susteren
8


17-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Goede begeleiding

Hans | Geleen
10


16-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Komen na wat ze beloven

Albertus | Grevenbicht
8


16-01-2024
✔ Beveelt ons aan
WOZ meldpunt heeft ons gedurende de gehele periode geregeld op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Kan niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn.

Maikel | Obbicht
10


16-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Zeer tevreden over het bereikte resultaat. Onze dank hiervoor.

John | Urmond
10


16-01-2024
✔ Beveelt ons aan
De aanloop was vanwege de digitale aanvraag redelijk ingewikkeld. Is toch gelukt met enig duwwerk. En het heeft geloond.

Fred | Valkenburg a/d geul.
8


16-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Ze blijven volhouden totdat het doel bereikt is

Lemmens Peter | Sittard
10


16-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Heel goed!

Richard | Geleen
10


16-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Wordt goed op de hoogte gehouden van de acties die door uw bureau worden verricht

Bèr | maastricht
10


16-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Bureau heeft mij goed geholpen en mijn bezwaar is gegrond verklaard

Suzy Hochstenbach | Maastricht
10


16-01-2024
✔ Beveelt ons aan
Geen enkele drukte heeft het mij gekost

Alex | Maastricht
Bekijk alle beoordelingen Maak gratis bezwaar