Beoordeling

8.9
1366 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 96% beveelt WOZMeldpunt aan


klantenvertellen
9


15-01-2021
✔ Beveelt ons aan
In het verleden had ik al vaker overwogen om bezwaar aan te tekenen tegen de hoogte van de WOZ-waarde van mijn woning. Vanwege het daaraan verbonden werk en de niet zo hoog ingeschatte kans van slagen, was het daar nog nooit van gekomen. Dus toen ik van WOZMeldpunt het aanbod kreeg om het karwei over te nemen, ben ik daar meteen op in gegaan. Na nog enkele keren van de voortgang op de hoogte te zijn gehouden, volgde uiteindelijk een positieve uitspraak: de WOZ-waarde wordt verlaagd! Al met al ben ik dus zeer tevreden over de inspanningen van het WOZMeldpunt. Tot slot nog enkele kanttekeningen: a. Je moet natuurlijk zelf ook nog wel wat argumenten voor een verlaging aan dragen. b. De onkostenvergoeding door de gemeente,die rechtstreeks (uiteraard terecht) naar WOZMeldpunt gaat, zal ongetwijfeld ergens in de gemeentelijke belastingen verrekend worden. Dus a.u.b. niet allemaal massaal bezwaar gaan maken!

Henk | Gouda
10


12-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Voor het derde jaar op rij maakte ik bezwaar tegen de WOZ-waarde van mijn woning. In het eerste jaar heb ik uiteindelijk via de rechtbank mijn gelijk gekregen. Wat een speurwerk en geregel was dat! Het derde bezwaar loopt nog, het tweede heb ik uit handen gegeven aan WOZMeldpunt. Een prima stap: zij pakken de zaak voortvarend en met resultaat aan. Mijn bezwaar is gegrond verklaard door de gemeente. Mijn dank.

Alfons Bakker | Scherpenzeel
10


12-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Nou het WOZMeldpunt springt echt voor je in de bres en verdedigd je standpunten op uitstekende wijze.. dus een absolute aanrader voor iedereen!!!

Lenette Petri | Zandvoort
10


12-01-2021
✔ Beveelt ons aan
En bovenal ook nog succesvolle aanvechting van WOZ waarde van mijn woning.

Andre | DUIVEN
10


11-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Nadat de gemeente het niet terecht vond om mijn WOZ waarde naar beneden bij te stellen, is het toch gelukt via de rechter dankzij WOZ meldpunt. Ze nemen je alles uit handen en daar hoef je niets voor te doen, geweldig gewoon. Ze houden je ook goed op de hoogte ik raad het iedereen aan, dit loont de moeite. Bedankt voor alle inzet en de goede uitslag van mijn WOZ waarde.

Annette Kuijs | Velsen-Noord
10


11-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Na ons bezwaarschrift is WOZ meldpunt gelijk amandelen slag gegaan. Het duurde even (tot 31-12) tot we de uitslag kregen, maar deze was in ons geval gelukkig positief. Tijdens het proces neemt dit bedrijf alle zorgen uit handen, je hoeft zelf niets te doen. De kosten die we terugkregen waren niet enorm, maar we gaan het tevens merken in de belastingaangifte. We kunnen er met het gezin in ieder geval eens lekker van uit eten

Martijn | Westervoort
10


07-01-2021
✔ Beveelt ons aan
prima

Jacqueline Roelofs | Lemelerveld
9


07-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Al 4 jaar zijn we in strijd met de gemeente Ede, ieder jaar is het weer het zelfde en wordt onze vakantie woning veel te hoog aangeslagen. In 2019 werd ons bezwaar ongegrond verklaart terwijl wij duidelijk aan konden tonen dat de verkoop waarde vele duizenden euro's lager lag als de gemeente het taxeerde. Na tussenkomst van woz meldpunt is het gelukt om de aanslag naar beneden te krijgen.

Leo Groeneweg | Oud-Beijerland
9


06-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Nadat ik jarenlang zelf bezwaar aantekende zonder resultaat lukt het WOZMeldpunt wel om op dezelfde gronden de WOZ waarde naar beneden bij te stellen

M. de Boer | Amsterdam
10


05-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Snel, adequaat, niet tijdrovende procedure. Duidelijke planning en goede opstelling van het bezwaar.

Rob Heemskerk | Leiden
9


05-01-2021
✔ Beveelt ons aan
WOZmeldpunt heeft alles geregeld. Echt ontzorgen

Corne | Scherpenzeel
10


04-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Super service, en een goed resultaat.

Michel | Rhenen
8


04-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Zelf punten aangedragen waarom w.o.z. waarde te hoog zou zijn, maar aan de verdere procedure heb ik helemaal niks hoeven doen; top. WOZ waarde is verlaagd, zelfs nog lager dan ik had voorgesteld. B.Verweij 04-01-2021, Sliedrecht

Verweij | Sliedrecht
10


04-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Hebben voor ons de WOZ waarde bij de gemeente aangekaart, deze is uiteindelijk teruggebracht naar een te vrede bedrag.

R. Willemsen | UITHOORN
10


04-01-2021
✔ Beveelt ons aan
aanmelden in één minuut en uiteindelijk een nprima resultaat behaald. (terecht).

Peter | Beringe
10


02-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Uitslag naar wens

piet | katwijk
10


02-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Probleemloos verlopen procedure

Bart | Stadskanaal
10


01-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Eenmaal aangemeld en de rest regelen zij Is in een word geweldig

Ferry | Gouda
9


01-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Ondanks het iets tegenvallende resultaat toch een “uitstekend” voor dit meldpunt. Heel gemakkelijk en eenvoudig toegankelijk voor deelname. Geen gescan en uploaden van allerlei documenten.

Pieter | Dordrecht
9


31-12-2020
✔ Beveelt ons aan
Op deze manier wordt je aanvraag beter verwerkt als dat je dit op persoonlijke titel doet

Dirk | Katwijk ZH
9


31-12-2020
✔ Beveelt ons aan
Ik ben prima op de hoogte gehouden door WOZMeldpunt over de procedure

harry van mosseveld | Westervoort
10


31-12-2020
✔ Beveelt ons aan
Fijne uitslag gekregen en göed en netjes geholpen!

Linda | Katwijk zh
9


31-12-2020
✔ Beveelt ons aan
Deze procedure is voor iedereen toegankelijk. Omdat het lastige juridische deel uit handen genomen wordt, De gemeente probeert zoveel mogelijk barriëres op te werpen, met als gevolg dat ik in het verleden moest afhaken.

D | LEIDERDORP
9


31-12-2020
✔ Beveelt ons aan
Heeft er zelf niets aan hoeven te doen het is allemaal fantastisch geregeld nogmaals hartelijk bedankt

Dirk Meijvogel | Katwijk aan zee
Bekijk alle beoordelingen Maak gratis bezwaar