Beoordeling

9.1
1399 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 96% beveelt WOZMeldpunt aan


klantenvertellen
8


20-03-2021
✔ Beveelt ons aan
Dit is een appartement dat valt onder de huurbescherming en dat ik sinds 1986 huur. Deze worden tegenwoordig verkocht, zodat deze appartementen daar niet meer onder vallen en idem dito de WOZ-waarde zo hoog wordt. Ze worden als een belegging door huisjesmelkers gebruikt. Ik begrijp niet waarom dan toch de WOZ-waarde zo hoog is. De woz-waarde is gegaan van 240.000 naar 221.000.

Nico | Den Haag
10


26-02-2021
✔ Beveelt ons aan
In 2020 voor het eerst hiervan gebruik gemaakt. Het verzoek is heel gemakkelijk digitaal in te dienen en te volgen met een prima gestandaardiseerd en digitaal proces. De informatie was zeer toegankelijk en transparant. Uiteindelijk een goed resultaat wat ons zeker veel geld heeft gescheeld.

Arnold | Klaaswaal
10


24-02-2021
✔ Beveelt ons aan
Alles is perfect geregeld door WOZMeldpunt. WOZ waarde is verlaagd met 16000 euro.

Ed | Gouda
10


20-02-2021
✔ Beveelt ons aan
Zonder zelf iets behoeven te doen , de zaakjes netjes geregeld

Jan Pasman | Beltrum
10


20-02-2021
✔ Beveelt ons aan
Bij de eerste keer werd het bezwaar van WOZMeldpunt afgewezen maar door te blijven bezwaar maken heeft het uiteindelijk geresulteerd in en uitspraak dat de gemeente verkeerde taxaties heeft gedaan wat nu in mijn voordeel is uitgevallen door en lagere woz waarde, hiervoor heelveel dank.

Ben | BENNEBROEK
10


12-02-2021
✔ Beveelt ons aan
IK heb zelf punten aangedragen waarom de woz waarde te hoog zou zijn maar aan de verdere proceduren heb ik niks hoeven doen. Ik wil de WOZ WAARDE heel hartelijk danken. Mijn woz waarde is met €42000 omlaag gegaan.

piet | heemstede
9


05-02-2021
✔ Beveelt ons aan
In eerste instantie werd mijn bezwaar afgewezen. Doch na een mailtje en een telefonisch overleg werd al snel besloten hier toch verder een zaak van te maken, met een daling van 23% als resultaat. Zelf had ik dit nooit voor elkaar gekregen. Ook prettig telefonisch contact gehad, wat me een goed gevoel geeft. Enige minpuntje is dat er wel een telefoontje nodig was om dit onder de aandacht te brengen, maar daarmee werd de zaak wel direct opgepakt, klasse !!

Johannes | Bron
9


05-02-2021
✔ Beveelt ons aan
bedankt voor het regelen van de woz waarde is voor ons toch financieel een meevaller met het invullen het belasting formulier

jos kuijpers | Erp
9


05-02-2021
✔ Beveelt ons aan
Na afwijzing door de gemeente via beroep door WOZ toch verlaging gekregen, super!

Lida | Velserbroek
9


01-02-2021
✔ Beveelt ons aan
Goede hulp ontvangen over de gronden waarop bezwaar te maken , tussentijds geïnformeerd over stand van zaken en voortgang en terugkoppeling correspondentie gemeente.

caroline | Maastricht
10


28-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Gemeente heeft de woz waarde terug gedraaid. Hoera.

Peter | Dordrecht
9


28-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Problem love afhandeling en resultaat behaald. Wat wil een mens nog meer

Nick | Papendrecht
9


27-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Heb in aanvang mijn verhaal en gegevens gegeven en vervolgens: Alles bleef lang stil maar uiteindelijk was er toch een positieve uitslag.

Stan | Sprang Capelle
9


26-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Tussentijdse berichtgeving heb ik zeer gewaardeerd. Resultaat is zeer bevredigend.

Cornelis | Dordrecht
10


22-01-2021
✔ Beveelt ons aan
goed geregeld

Wim Doosje | Wanneperveen
9


22-01-2021
✔ Beveelt ons aan
De ambtelijke molens draaien langzaam, maar WOZ meldpunt heeft de zaak goed opgepakt en heeft het niet bij laten zitten. Klasse

Jack | Oegstgeest
10


22-01-2021
✔ Beveelt ons aan
voor de 2de maal hebben ze de WOZ aanslag kunnen verlagen.

Hans van Herpen | Bennekom
9


21-01-2021
✔ Beveelt ons aan
WOZMeldpunt heeft gedaan wat het beloofde

Frans | DORDRECHT
8


21-01-2021
✔ Beveelt ons aan
zonder de "vertaling" van de door mij geformuleerde bezwaren word je naar mijn gevoel niet serieus genomen.

Kees | Nijmegen
9


21-01-2021
✔ Beveelt ons aan
na jarenlang zelf in de clinch te hebben gelegen omtrent woz nu eindelijk recht gekregen via wozmeldpunt geweldige overwinning

wim | Dordrecht
8


20-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Heb zelf geen ervaring en je verdwaalt in de ambtelijke molen, woz met 20.000 naar beneden, had zelf op meer gehoopt maar aangezien gemeentes weer moeten harken om geld binnen te krijgen denk ik niet klagen. Bedankt.

jerry | Smilde
8


20-01-2021
✔ Beveelt ons aan
Weinig zelf te doen en een succesvol resultaat.

P.J. Scheffers | WIJK BIJ DUURSTEDE
Bekijk alle beoordelingen Maak gratis bezwaar