Beoordeling

8.9
1085 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
✔ 97% beveelt WOZMeldpunt aan


klantenvertellen
9


10-12-2019
✔ Beveelt ons aan
In het verleden zelf geprobeerd mijn WOZ waarde te verlagen tot aan de rechter toe. Echter geen positief resultaat. Nu het geprobeerd via WOZ Meldpunt en is het eindelijk gelukt om mijn recht te halen.

Adri | Hoogland
9


10-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Bezwaar maken kan online. Het meldpunt neemt vanaf dat moment alles over. Je hebt er geen omkijken meer naar. Je ontvangt een update als dat relevant is. Tussentijds kun je zelf de status van het bezwaar inzien.

Jos | Eindhoven
10


09-12-2019
✔ Beveelt ons aan
WOZmeldpunt heeft ons probleem snel en met een positief resultaat opgelost.

Willem Kwakman | Sint Jansklooster
10


06-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Je moet een lange adem hebben maar uiteindelijk is mijn WOZ waarde met €30.000,00 verlaagd !!!

Monique | Eindhoven
9


06-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Prima resultaat

Ber | Stramproy
10


06-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Ben op mijn gemak gesteld en zal u ten zeerste aanbevelen

Annette | Weert
10


05-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Wat een fantastisch werk doen deze mensen. Mijn WOZ waarde is door hun aanzienlijk verlaagd en daarmee scheelt me dat een hoop kosten.

D. | Heerlen
9


05-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Heel goed in één woord geweldig

Peter | Kapelle
10


05-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Kosteloos snel en eenvoudig opgelost. Bedankt ervoor.

Chris | Borssele
10


05-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Ben goed op de hoogte gehouden en telefonische gesprek was duidelijk en beleeft

Dirk Tuithof | leiden
9


05-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Ik heb mijn gegevens ingevuld via internet ben vervolgens netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en heb er zelf geen omkijken naar gehad. Duidelijk aangegeven dat het een tijd kon duren en uiteindelijk uitspraak ontvangen die positief is voor mij.

Math | Nederweert
10


04-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Het invullen was makkelijk bij wozmeldpunt. Werd op de hoogte gehouden dat het wel november kon worden. En kreeg toen bericht dat het goed is afgelopen en mijn woz naar beneden ging.

Erna | Paasloo
9


04-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Mijn contact betreffende W.O.Z bezwaarschrift met WOZ Meldpunt heb ik zeer prettig ervaren. hartelijk dank.

Sjaak | Venray
10


04-12-2019
✔ Beveelt ons aan
WOZ meldpunt heeft de WOZ waarde van ons huis door bemiddeling met ruim 30.000 Euro omlaag gekregen. Het is dus altijd goed om bezwaar te laten aantekenen

Paul | Stoffer
8


04-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Uw aandachtpunten waren uitstekend, echter mijn streefbedrag naar aanleiding van het steeds jaarlijks verhoogde W.O.Z. bedrag is niet gebruikt. Zal Uw WOZMeldpunt iedereen aanbevelen.

Leo de Groot | Oegstgeest
10


04-12-2019
✔ Beveelt ons aan
WOZ meldpunt heeft ons uitstekend geholpen eruit gehaald wat mogelijk was

Bob schuring | ENSCHEDE
9


03-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Ik ben dankbaar voor de succesvolle bemiddeling.

Jorritsma Peter. | Hoogland
9


03-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Er zijn nog mensen in de wereld die het voor de gewone mensen opnemen.

Gerritje | Bunschoten
10


03-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Mijn ervaringen met WOZMeldpunt zijn zeer goed. Ik ben tijdens de bezwaarprocedure goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook het eindresultaat is helder en duidelijk weergegeven.

George | Molenhoek
8


03-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Aanmelden was helder en eenvoudig. Vanaf doet WOZMeldpunt alles, je hebt er geen omkijken naar. Ze zijn kundig en succesvol.

Leo | Jalink
8


03-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Je. Hebt geen papierwerk, de gemeente kwam langs om te controleren, en ....daarna was het gepiept. Goed werk!

Pieter | Goes
10


03-12-2019
✔ Beveelt ons aan
Je kunt alles in hun handen leggen en zij regelen alles! Tussendoor houden ze je op de hoogte over het hoe en wat. Ben erg tevreden met het eind resultaat!

Jol | Valkenburg
10


29-11-2019
✔ Beveelt ons aan
Ik ben zeer tevreden met de behandeling van mijn aanvraag en met het resultaat nogmaals bedankt 🔝

Christien | Brunssum
Bekijk alle beoordelingen Meld u aan