Waarom WOZMeldpunt

Graag lichten wij toe waarom WOZMeldpunt u goed kan helpen uw WOZ-waarde te verlagen:

Bespaart u geld en tijd!

Met onze ervaring kunnen wij snel de waarde van uw woning bepalen. Wij hebben inzicht in alle verkochte woningen in heel Nederland, dus ook bij u in de straat en buurt. Als uw aanvraag in aanmerking komt stellen wij na de ontvangst van uw documenten uw bezwaarschrift op en sturen het naar uw gemeente op. U heeft er zelf geen werk aan. Tevens ontvangt u van ons als één van de weinige bureaus een kopie van uw bezwaarschrift. Een lagere WOZ-waarde bespaart u ongeveer € 45 per € 10.000 verlaging. Klik hier voor gratis bezwaar!

Deskundig en hoog slagingspercentage

Met onze kennis kunnen wij deskundig bezwaar maken tegen uw WOZ-waarde. Ons team heeft inzage in alle vergelijkbare verkochte woningen in uw buurt, woningprijsindex en rechterlijke uitspraken. Gunstige rechterlijke uitspraken bieden goede mogelijkheden voor een geslaagd bezwaar. Maak bezwaar!

Juiste argumenten essentieel

Wij van WOZMeldpunt zijn deskundig in het bepalen van de waarde van uw woning en het onderbouwen van uw bezwaar. Wij hebben hebben volledig inzicht in alle verkochte woningen in heel Nederland. Dus ook in de verkochte woningen bij u in de straat of buurt. Daarnaast houden we rekening met specifieke redenen voor uw woning zoals overlast, staat van onderhoud, bouwkundige gebreken etc. Deze redenen worden gebruikt voor de juridische onderbouwing van uw bezwaar. In de afgelopen jaren had WOZMeldpunt een hoog slagingspercentage. Uw bezwaar is in goede handen.

Meld u aan