Bespaar tijd en geld WOZ-bezwaar Amsterdam

Beste woningeigenaren en huurders van Amsterdam,
Wij van WOZMeldpunt helpen u kosteloos met uw te hoge WOZ-waarde. Dit doen wij door namens u bezwaar te maken tegen deze waarde bij de gemeente Amsterdam. In 2015 hebben wij voor 80% van onze klanten in Amsterdam de WOZ-waarde verlaagd.  Een lagere WOZ-waarde scheelt u € 50,- tot honderden euro’s per jaar!

Wij zijn vakkundig in het vaststellen van de WOZ-waarde van uw woning en het onderbouwen van uw bezwaar. Wij zijn in Amsterdam en omgeving gespecialiseerd omdat wij daar geboren en getogen zijn. Het bezwaarschrift wordt door ons opgesteld en naar de gemeente gestuurd. Zo nemen wij juridisch werk van u uit handen en bespaart u kostbare tijd.

Bespaar geld met een lagere WOZ-waarde

De gemeente Bussum berekent de WOZ-waarde van bijna 20.000 woningen modelmatig. De gemeente houdt derhalve geen rekening met specifieke redenen voor uw woning zoals achterstallig onderhoud, gedateerdheid, (geluids)overlast of een mindere ligging. Als u twijfelt is de kans groot dat uw WOZ-waarde niet klopt. Is de getaxeerde WOZ-waarde te hoog, maak dan binnen zes weken bezwaar.

Met een lagere WOZ-waarde bespaart u niet op de onroerendezaakbelasting (OZB), maar ook op de inkomstenbelasting, waterschapsbelasting, riool- en afvalstoffenheffing. Het bespaart u geld, elk jaar weer!

Maak gratis bezwaar. De gemeente betaalt!

Is het bezwaarschrift gegrond, dan vergoedt de gemeente de kosten. Dit zijn zij bij wet verplicht. Mocht het bezwaar worden afgewezen dan nemen wij de kosten voor eigen rekening. U hoeft dus nooit iets te betalen.

In 2015 hebben wij in Amsterdam vele bezwaardossiers succesvol afgehandeld.

Twijfel niet. Meld u nu aan voor gratis bezwaar!

Maak gratis bezwaar