Bespaar tijd en geld WOZ-waarde

Beste woningeigenaren van Amstelveen,
WOZMeldpunt helpt u kosteloos bezwaar maken tegen uw te hoge WOZ-waarde. Dit doen wij door namens u bezwaar te maken tegen deze waarde bij de gemeente Amstelveen. Een lagere WOZ-waarde scheelt u € 50,- tot honderden euro’s per jaar!

Wij zijn vakkundig in het vaststellen van de WOZ-waarde van uw woning en het onderbouwen van uw bezwaar. Het bezwaarschrift wordt door ons opgesteld en naar de uw gemeente gestuurd. Zo nemen wij juridisch werk van u uit handen en bespaart u kostbare tijd.

Bespaar geld met een lagere WOZ-waarde

De gemeente Amstelveen berekent de WOZ-waarde van bijna 50.000 woningen modelmatig. De gemeente houdt derhalve geen rekening met specifieke redenen voor uw woning zoals achterstallig onderhoud, gedateerdheid, (geluids)overlast of een mindere ligging. Als u twijfelt is de kans groot dat uw WOZ-waarde niet klopt. Is de getaxeerde WOZ-waarde te hoog, maak dan binnen zes weken bezwaar.

Met een lagere WOZ-waarde bespaart u niet op de onroerendezaakbelasting (OZB), maar ook op de inkomstenbelasting, waterschapsbelasting, riool- en afvalstoffenheffing. Het bespaart u geld, elk jaar weer!

Maak kosteloos bezwaar

Is het bezwaarschrift gegrond, dan vergoedt de gemeente de kosten. Dit is de gemeente bij wet verplicht. Mocht het bezwaar worden afgewezen dan nemen wij de kosten voor eigen rekening. U hoeft dus nooit iets te betalen.

In 2014 hebben wij in Amstelveen vele bezwaardossiers succesvol afgehandeld.

Maak nu kosteloos bezwaar!

Meld u aan